Web Analytics Made Easy - Statcounter

عزم نمایندگان جدید و قدیم مجلس شورای اسلامی برای تحقق هرچه زودتر شعار سال ۹۹ جزم شده است، در این گزارش به مرور اظهارنظرهای چند تن از نمایندگان جدید و قدیم اصفهان درخصوص «جهش تولید» می‌پردازیم.

به گزارش خبرگزاری فارس از اصفهان، رهبر معظم انقلاب در حالی برای پنجمین سال متوالی نام‌گذاری سال جدید را با مفاهیم اقتصادی گره زدند که حدود سه هفته‌ای از شیوع کرونا در کشور می‌گذشت و تبعاً تعطیلی بی‌سابقه‌ای نیز در آن زمان در صنف‌های مختلف کشور رخ داده بود؛ اما استواری، پویایی و شجاعتی که از تعبیر «جهش تولید» هویدا است، امید به فردایی بهتر را در دل همگان زنده کرده و البته دست یافتن به آن آینده روشن را در گرو تلاش و همت تک تک افراد که نتیجه آن رسیدن به نقطه جهش تولید است، می‌داند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نامه ۲۱۷ تن از منتخبان مردم به رهبر انقلاب

پس از گذشت چند روز از تحویل سال و انتخاب شعار «جهش تولید» توسط مقام معظم رهبری، ۲۱۷ تن از منتخبان مردم برای یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی با ارسال نامه‌ای به رهبر معظم انقلاب در سه بند به ایشان اطمینان دادند که در روزهای مانده تا شروع رسمی یازدهمین مجلس شورای اسلامی از طرق مختلف مانند مشورت با متخصصان و فعالان اقتصادی در جهت هرچه‌زودتر محقق شدن جهش تولید تلاش خواهند کرد. (برای خواندن متن این نامه و اسامی امضاکنندگان آن اینجا کلیک کنید)

یکی از منتخبان مردم اصفهان برای یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی، مهدی طغیانی، اقتصاددان و عضو هیأت علمی دانشکده اقتصاد دانشگاه اصفهان است که در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در اصفهان اظهار داشت: اکنون به‌ طور متوسط، نزدیک به یک سوم سرمایه‌های موجود، کار تولید را انجام می‌دهند و اگر از کل ظرفیت موجود استفاده شود، به نظر من همان ۱۰ برابری که رهبر انقلاب در سخنان خود فرمودند «اقتصاد ایران ۱۰ برابر ظرفیت فعلی می‌تواند تولید انجام دهد» کاملاً قابل‌بحث و محقق شدنی است و در این صورت بسیاری از مشکلاتی که امروز به دلیل تحریم‌ها برای ما به وجود آمده و عرصه و معیشیت را برای مردم تنگ کرده است، می‌تواند به راحتی حل شود که در این  صورت از تحریم و فشارهای اقتصادی موجود برای خودمان یک فرصت ساخته‌ایم.(برای خواندن مشروح این مصاحبه اینجا کلیک کنید.)

رهبر معظم انقلاب بارها در سخنان خود به اهمیت مشکلات اقتصادی موجود در کشور اشاره کرده و تأکید داشتند که با حرف زدن‌ها مشکلی حل نخواهد شد و راه‌حل، اقدام و ابتکار عمل است؛ سؤالی که پیش می‌آید این است که طی این سال‌هایی که رهبر انقلاب در بیشتر صحبت‌ها و دیدارهای خود از اهمیت اقتصاد و لزوم تقویت تولید داخلی سخن به میان آوردند، اقدامات مسؤولان بیشتر بود یا حرف‌های بدون عمل‌شان؟

ایشان در دیداری که در سال ۱۳۹۴ به مناسبت روز جهانی کارگر با جمعی از کارگران سراسر کشور داشتند با بیان این‌که باید مشکلات مجموعه اقتصادی کشور را در درون کشور پیدا کرد تأکید کردند که ستون فقرات اقتصاد مقاومتی، تقویت تولید داخلی است؛ با گذشت نزدیک به پنج سال از این دیدار و تأکید بر اهمیت تقویت تولید داخلی باید سنجید که مشکلاتی که سر راه تولیدکنندگان وجود داشت بهبود پیدا کرده است یا خیر.

عباس مقتدایی، دیگر منتخب مردم اصفهان در یازدهمین مجلس شورای اسلامی نیز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در اصفهان پیرامون نام‌گذاری سال ۹۹ به نام «جهش تولید» توسط رهبر معظم انقلاب اظهار داشت: عنوانی که رهبر انقلاب برای سال جدید انتخاب کرده‌اند نشان دهنده این است که نقطه ضعف جامعه معطوف به چه نقطه‌ای است، همان‌طور که ایشان اشاره داشتند در این زمینه کار شده است اما فعالیتی که در زندگی مردم اثربخش بوده باشد انجام نپذیرفته است.

نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی افزود: اکنون ضرورت دارد تا همه توانمندی‌های کشور در ابعاد و عرصه مختلف به کار گرفته شود تا نه تنها حرکت صورت گیرد بلکه به شکل جهشی با سرعت چند برابر نسبت به گذشته اقدام به تولید کنیم؛ ما همچنان تا رسیدن به قله برای بهره‌گیری از بخش تعاونی در کشور فاصله داریم، بخش خصوصی به آن شکلی که باید و شاید مسیر خود را پیدا نکرده است. (برای خواندن مشروح این مصاحبه اینجا کلیک کنید.)

تحقق «جهش تولید» با بهره‌گیری از ظرفیت‌های بلااستفاده

حمیدرضا فولادگر، نماینده مردم اصفهان در دهمین مجلس شورای اسلامی که روزهای پایانی خدمت خود در جایگاه نمایندگی مجلس را سپری می‌کند، در گفت‌وگو با خبرنگار فارس درخصوص نام‌گذاری سال ۹۹ به عنوان «جهش تولید» از سوی مقام معظم رهبری اظهار داشت: انتخاب موضوع اقتصادی برای شعار سال از سوی رهبر انقلاب نشان‌دهنده این است که همچنان مسائل اقتصادی باید در اولویت کاری مسؤولان کشور قرار بگیرد؛ ایشان از واژه «تولید» استفاده کردند که این موضوع نیز نشان‌دهنده این است که افزایش تولید، راه برون‌رفت از مشکلات فعلی اقتصاد کشور است.

رئیس کمیسیون ویژه حمایت از تولید ملی ادامه داد: مقام معظم رهبری با استفاده از کلمه «جهش» می‌خواهند بر روی این موضوع تأکید کنند که داخل کشور ظرفیت‌های بلااستفاده زیاد است و اکنون باید با استفاده از همین ظرفیت‌ها تولید کشور را به صورت جهشی رونق دهیم. (برای خواندن مشروح این مصاحبه اینجا کلیک کنید.)

نامه رئیس مجلس به نماینده مردم اصفهان

علی لاریجانی، رئیس مجلس شورای اسلامی نیز با ارسال نامه‌ای به حمیدرضا فولادگر به عنوان رئیس کمیسیون ویژه حمایت از تولید ملی ضمن ابلاغ بندهای ده‌گانه، بر اصلاح، تکمیل و ایجاد ظرفیت‌های قانونی به منظور جهش تولید در سال جاری، تأکید کرد.

حجت الاسلام احمد سالک دیگر نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی بود که در گفت‌وگو با خبرنگار فارس درخصوص نام‌گذاری سال ۱۳۹۹ به نام «جهش تولید» توسط مقام معظم رهبری، اظهار داشت: در سال ۹۸ شاهد بودیم که بسیاری از کارخانجات که خط تولید آن‌ها متوقف شده بودند به برکت نامگذاری سال ۹۸ مجدداً به عرصه تولید بازگشتند، اگر چه هنوز راه تا خودکفایی کامل و تنظیم رفع نیاز داخلی زیاد است اما حرکت بسیار خوبی را شکل داد.

نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی اضافه کرد: مقام معظم رهبری در سال ۹۹، پیرامون تداوم رونق تولید حرکت جدیدی را با دو کلید واژه اصلی جهش و تولید را مطرح کردند، ترکیب این دو کلید واژه تحول اقتصادی خوبی را به وجود خواهد آورد اما چند شرط و نکته دارد و نکته اول این است که مسؤولان کشور در دستگاه‌های مختلف مخلصانه برای جهش تولید وارد میدان شوند. (برای خواندن مشروح این مصاحبه اینجا کلیک کنید.)

رحمت‌اله فیروزی‌پور، منتخب مردم نطنز، بادرود و قمصر در مجلس شورای اسلامی نیز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در نطنز با بیان این‌که اگر می‌خواهیم شعار سال عملیاتی شود، باید بخش خصوصی را تقویت و از کارآفرینان حمایت کنیم، بیان کرد: در صورت تحقق جهش تولید، ما دیگر مشکلی به نام بیکاری در کشور نخواهیم داشت و نرخ بیکاری پایین آمده و اقتصاد کشور رونق پیدا خواهد کرد.

منتخب مردم نطنز، بادرود و بخش قمصر در مجلس شورای با تأکید بر این‌که باید به سراغ واحدهای تعطیل یا نیمه تعطیل برویم و با رفع مشکلات، مجدد آن‌ها را به چرخه تولید و اقتصاد کشور بازگردانیم، خاطرنشان کرد: اعطای تسهیلات به کارآفرینان برای گردش کار و نقدینگی برای تهیه مواد اولیه شاید کمترین کاری است که ما می‌توانیم برای تولیدکنندگان انجام دهیم و باید مسؤولان اقتصادی کشور، به ویژه بانک مرکزی این شرایط را تسهیل کرده تا شاهد جهش تولید در کشور باشیم. (برای خواندن مشروح این مصاحبه اینجا کلیک کنید.)

به نظر می‌رسد عزم نمایندگان جدید و قدیم مجلس شورای اسلامی برای تحقق هرچه زودتر شعار سال ۹۹ جزم شده است و رسیدن به نقطه جهش تولید، به مدد الهی و به شرط تلاش روزافزون، انسجام تمامی دستگاه‌ها و ملت و همچنین جامه عمل پوشاندن به مطالب جالب‌ توجهی که این روزها درخصوص شعار سال بیان می‌شود، دور از دسترس نیست؛ این آینده روشن و تماشایی ایران است که ما را فرا می‌خواند.

انتهای پیام/۶۳۰۶۴/ص۲۰/

منبع: فارس

کلیدواژه: جهش تولید نمایندگان مجلس اقتصاد مقاومتی تولید داخلی گفت وگو با خبرنگار فارس نماینده مردم اصفهان مجلس شورای اسلامی رهبر معظم انقلاب مقام معظم رهبری نام گذاری سال رهبر انقلاب جهش تولید شعار سال ظرفیت ها سال ۹۹

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۹۳۱۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مالیات بر سوداگری و سفته‌بازی فقط یک درصد را شامل می‌شود

رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: مجلس یازدهم با رویکرد انقلاب و بر اساس مصالح قطعی مردم و کشور و بدون توجه به فشارها و تهدیدها، قانون مهم اخذ مالیات بر سوداگری و سفته بازی را دنبال خواهد کرد. - اخبار سیاسی -

به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری تسنیم، محمد باقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی در ابتدای جلسه روز یکشنبه 9 اردیبهشت 1403 مجلس در نطق پیش از دستور خود با اشاره به فرارسیدن روز شوراها گفت: نهم اردیبهشت روز شوراها را گرامی می‌دارم و قدردان زحمات عزیزانی هستیم که در شوراهای شهر و روستا مشغول فعالیت هستند. پایه و اساس شورا که مورد تاکید در آموزه‌های دین مبین اسلام و در قانون اساسی است، استفاده از ظرفیت‌های نخبگان محلی برای جلب مشارکت مردم در حل مشکلات است.

مجلس پیگیر اجرای سند تحول رئیس‌جمهور در حوزه ارز است

وی افزود: شورا در ذات خود به معنای مخالفت با تصدی‌گری، دوری از نگاه بالا به پایین به جوامع محلی و پرهیز از انحصار و قدرت تصمیم‌گیری از یک نقطه است و امیدوارم شوراها بتوانند با اصلاح مداوم خود، مشارکت مردم در حل مشکلات و پیشرفت کشور را که در شعار امسال نیز مورد تاکید رهبر معظم انقلاب قرار گرفته است، تسهیل کنند.

رئیس مجلس در ادامه با تاکید بر اینکه مجلس یازدهم سرانجام اخذ مالیات بر سوداگری و سفته‌بازی را به مراحل پایانی تصویب رسانده و گام بلندی برای هزینه‌دار کردن فعالیت‌های سوداگرانه و دلالی برداشته است، گفت: آنچه که مجلس مصوب کرده و این روزها در حال رفع مشکلات شورای نگهبان بر آن است، اخذ مالیات از سوداگران و دلالان است که در بازارهای چهارگانه دست به احتکار می‌زنند و از عرضه آنها به بازار خودداری می‌کنند تا سودهای بیشتری نصیبشان شود؛ جمعیتی کوچک که منافع شخصی خود را علی رغم ضرر اکثریت 99 درصدی مردم، بدون هیچ هزینه و محدودیتی دنبال می‌کنند و هیچ قانونی تا امروز جلودار آنها نبوده است.

قالیباف تاکید کرد: این قانون فقط یک درصد از افراد جامعه را شامل می‌شود آنها هم کسانی هستند که به قصد دلالی و سوداگری اقدام به خرید و احتمال حجم وسیعی از طلا، ارز، سکه، منزل مسکونی یا خودرو می‌کنند و خود عامل وارد آوردن فشار به زندگی عموم مردم هستند. وقتی یک مجموعه بانکی 3 هزار واحد مسکونی را ساخته و خالی نگه داشته تا با تورم گران شود یا یک سوداگر اقدام به خرید میلیون‌ها دلار ارز می‌کند و منابع کشور را به قصد سوداگری شخصی کلان حبس می‌کند، باید از طریق مالیات هزینه سوداگری و سفته بازی خود را چه فرد حقیقی باشد و چه حقوقی، پرداخت کند.

وی با بیان اینکه «این مالیات در اصل مالیاتی بر سوداگری و سفته بازی و برای ایجاد آرامش در بازارها و کند کردن تیغ سوداگران است»، اظهار کرد: این قانون به صورت هوشمند و دقیق نوشته شده و به هیچ وجه معاملات طبیعی و نیازهای روزمره مردم را شامل نمی‌شود؛ در مجالس گذشته نیز چنین طرح و لایحه‌ای مطرح بود اما مجلسی شانه زیر بار مسئولیت آن نداده بود.

رئیس مجلس گفت: مجلس یازدهم با رویکرد انقلاب و بر اساس مصالح قطعی مردم و کشور و بدون توجه به فشارها و تهدیدها، این قانون مهم را همانگونه که قبلاً در تابستان 1399 وعده آن را داده بودیم، تصویب کرد و این مصوبه را تا رفع ایرادات شورای نگهبان و تصویب نهایی قانون دنبال خواهد کرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مالکیت فکری ستون اصلی «اقتصاد دانش بنیان»
  • مالیات بر سوداگری و سفته‌بازی فقط یک درصد را شامل می‌شود
  • دولتی‌ها به جای رقابت، نظارت کنند
  • موضوع چای دبش را لاپوشانی کردند | واقعیت سفره مردم را هم منعکس نمی‌کنند
  • سابقه چندساله رشد تولید با مشارکت مردم در صنعت نفت
  • کارگران پشتوانه و ستون اصلی تولید در کشور هستند
  • جهش تولید به نهضت مردم نیاز دارد
  • کارگران ستون فقرات تولید هستند
  • توسعه کشور و مردمی سازی صنعت نفت و گاز بدون نیاز به مدیریت و بودجه دولت
  • دولت نباید اقتصاد کشور را به موضوع ارز گره بزند